En bra helg

I fredag efter skolan åkte jag och träffade min bästa Saga! Vi skulle nämligen till buttericks för att köpa masker som vi sedan skulle hem till mig och dekorera! Men innan det skulle bruden in på Indiska och prova MASSA kläder och jag passade på att ta en bild på mina kläder
Tillslut tog vi oss till buttericks ändå, och sedan hem till mig för pyssel! Såhär snygg blev min mask! 
Vi drog senare på maskerad/18årsfest hos vår balla vän Anna! Det var trevligt att träffa alla våra kompisar från gamla skolan! Efter det sov mina favvosar hos mig.

Igår kom Agnes och Boman hem till mig. Vi lagade en gudomlig pasta Carbonara och mös sedan framför tvn tills Isa kom! Då satte vi på Pedro Almodóvars film köttets lustar. 
Idag körde jag och min syster ett spinning pass på Friskis och efter middan ska jag och Emilia på prommis! Bra helg, men nästa blir nog ännu bättre! 

Röd-brun-lila

Hej på er! Började dagen med att hålla tal, och det gick bra! Uppnådde alla kriterier för ett A så jag är super nöjd! Hade sedan två väldigt lugna teaterlektioner och sedan slutade jag vid 1! Drog då till Café String med några kompisar och efter det second hand shoppade vi! Kom hem med en röd kjol, som ni nog får se imorn. 

Nu sitter jag med färg i håret och ska strax skölja ur det! Det blir lite rödare än sist, men det blir nog bra! 


Onsdag

Har råpluggat två dagar i rad nu. Hade nämligen matteprov idag och imorgon ska jag hålla ett argumenterande tal för klassen. Temat på talen är "En samhällsförändring" och jag valde AVSKAFFA MONARKIN! Har suttit sen jag kom hem vid 5 och skrivit klart och finslipat talet, och nu är jag äntligen klar! Vi får väl se hur det går imorn... Godnatt på er

Måndag

Måndagar för mig innebär blandade känslor. Går skolan 8.10 till 17.00 , MEN två av fyra lektioner är teater och en är film och tv produktion! Idag var vi dessutom på Strindbergsmuséet och fick en guidad tur genom Aggans lägenhet och grejer! Intressant för mig med skådespelar intresse liksom.  

Kom hem runt halv 5 och läste i några timmar, innan jag drog och tränade! Blev exakt samma pass som igår, då hon som skulle hålla passet idag var sjuk. Det var lite tråkigt, men jag tränade ju iaf! 

Fin bild på mig och fina vänner, från min födelsedag i Januari! Bruttan i mitten fyller dessutom 17 idag!!!

Nu kör vi!

Har idag skaffat årskort på friskis (mitt friskis har asfräscht och stort gym) så nu ska jag fan ta mig komma i form! Jag skiter i vad jag väger, det jag är ute efter är att få upp konditionen, skaffa mig lite muskler och få fastare kropp! Jag vill bli nöjd med vad jag ser i spegeln och lära mig att uppskatta träningen! För just ny är det med stor möda jag tar mig ut och rör på mig... 

Idag körde jag första passet, friskis version av Zumba som dom kallar Dans fuego! Det var halvkul, inte wow direkt! Men ska testa på imorgon också, med en annan ledare som tydligen ska vara bra. Så vi får väl se hur det blir! När jag kom hem från passet lagade jag en snabb, nyttig och SVINGOD middag! Jag stekte lövbiff i olja, salt och peppar och hällde efter ett tag ner salladslök i pannan. Där fick salladslöksbitarna puttra i köttets sky tills do fick lite färg! Till det åt jag tomat och aioli! Supergott och det gick på ca 5 min! 


Felicia

RSS 2.0